Børn leger på klatrestativ og glider ned ad rutjsebane

Børnemøbler og aktivitetslegetøj,
der skaber værdi i hverdagen

Hvem er Hemmingsen Kids?

Hemmingsen Kids er en familieejet virksomhed, som består af Far Martin, Mor Nina, Storesøster Maja og lillebror Anton. Virksomheden så sit lys i 2022, og er nok familiens 3 baby :)

Jeg (Nina) har designet læringtårnet Maya som var det første af Hemmingsen Kids produkter. Jeg savnede et lærtingstårn som kunne mere end bare et læringstårn. Derfor er Maya multifunktionelt med hele 3 forskellige funktioner.

Maya læringstårnet er opkaldt efter vores datter Maja på 7 år <3

Efter Maya læringstårnet kom Anthon klatrestativet, som også er designet af mig (Nina), og opkaldt efter vores søn Anton på 5 år. Martin læringstårnet er opkaldt efter min mega seje far, Martin som desværre er i himlen, den dag i dag.

Sidst men ikke mindst er Luna Klatrebuen opkaldt efter mormors hund Luna.

Fælles for alle vores egne designede produkter, er at de er sikkerhedsgodkendte, produceret bæredygtig og er multifunktionelle.

Det gør de, fordi de indbyder til både leg, læring og kvalitetstid for hele familien. Produkterne, du kan købe hos os, er derfor heller ikke bare produkter – de er så meget mere end det. De er en helt uundværlig del af hverdagen, og med et klatrestativ eller læringstårn kan du få hverdagen med de mindste til at glide nemmere.

Ud over vores egne designede produkter vil I også kunne finde andre brands på siden. Hemmingsen Kids er stedet for alle børnefamilier. Vi har skabt en webshop fyldt med produkter, som skaber værdi i enhver børnefamilie <3

Læringstårn
til børn

Vil du gerne have dit barn til at deltage i hverdagens aktiviteter? Så skal du have fat i én af vores læringstårne. De kan bruges i alle rum og kan tilpasses dine borde, så de passer i højden.

Klatrestativ til øget bevægelses-frihed

Vores Anthon klatrestativ er designet til det nysgerrige barn. Med dette fantastiske møbel kan han eller hun udvikle sine motoriske færdigheder og blive underholdt i timevis.

Børnemøbler med økologi og sikkerhed i højsædet

Og som om, at det ikke var nok, så er alle vores produkter ligeledes økologiske, bæredygtige og fri for kemikalier. Når du køber produkter fra Hemmingsen Kids kan du derfor også trygt regne med et produkt af allerhøjeste kvalitet. Og det gælder ikke bare for de materialer, vi bruger til at skabe produkterne. Kvaliteten går hele vejen rundt. I materialerne, i designet og i de allermindste detaljer.

Af netop den grund er der altså også et utal at grunde til at finde dit favorit produkt her på vores webshop med det samme. Gå på eventyr rundt i vores digitale univers og lad dig inspirere af de multifunktionelle produkter, der virkelig sætter både din og dine børns fantasi på prøve. Hvad end det er vores populære Martin læringstårn eller det smarte Anthon klatrestativ, som du forelsker dig i, kan du med et produkt fra Hemmingsen Kids implementere endnu mere kvalitetstid, leg og læring i din og din families hverdag – god fornøjelse!