Indendørs klatrestativer - Hjælp dit barn på vej med bedre motoriske færdigheder og styrke

Klatrestativer er en fantastisk måde at hjælpe børn med at udvikle deres motoriske færdigheder og styrke. Hos os kan du finde et stort udvalg af klatrestativer i forskellige størrelser og designs, der kan opfylde ethvert barns behov og ønsker.

INDENDØRS KLATRESTATIVER

Indendørs klatrestativer

Luna Klatrebuen

Luna Klatrebuen er et unikt og alsidigt klatrestativ, der er perfekt til børn, der ønsker at udfordre deres motoriske færdigheder på en sjov og spændende måde. Klatrebuen er lavet af holdbart træ og har en smuk, kurvet form, der giver børnene mulighed for at klatre, balancere og svinge på forskellige måder.

Luna Klatrebuen er også let at samle og kan bruges både indendørs og udendørs. Med Luna Klatrebuen kan børnene udforske deres grænser og udvikle deres balance, koordination og styrke på en sikker og sjov måde.

Du finder Luna Klatrebuen her 

Anthon Klatrestativet

Klatrestativet er ikke bare et almindeligt legetøj.

Designet af Nina Liv Olesen og opkaldt efter hendes søn, Anton, er det en sjov og æstetisk mulighed for læring og leg for børn i alderen 6 måneder til fire år.

Klatrestativet er lavet af økologisk og miljøvenligt birketræ, der er slidstærkt og har en lang holdbarhed. Anthon-klatrestativet er designet til at øge børns bevægelsesfrihed gennem uafhængig aktivitet, der udvikler motoriske færdigheder allerede fra en tidlig alder.

Det har også flere smarte funktioner, som rampen kan både bruges som stige og rutsjebane og kan foldes sammen og gemmes væk, når det ikke er i brug.

Anbefalet af Ergoterapeut Ann Helene Kristensen fra Babysteps, er Anthon-klatrestativet en fantastisk måde at opmuntre børns fantasi til at lege og bevæge sig gennem deres motoriske færdigheder.

Dette klatrestativ kan give børnene en følelse af selvtillid og på længere sigt en motorisk uafhængighed, som er hele udgangspunktet for Montessori-pædagogik, som det er designet ud fra.

Du finder Anthon Klatrestativet her

Uanset hvilket klatrestativ du vælger

Uanset hvilket klatrestativ du vælger, er det vigtigt at huske på, at klatrestativer kan hjælpe med at styrke børns muskler og koordinationsevne, samtidig med at de har det sjovt og udvikler deres fantasi. Hos Hemmingsen Kids finder du et stort udvalg af klatrestativer i høj kvalitet, der kan hjælpe dit barn med at udforske og udfordre sig selv på en sjov og sikker måde.Se mere om MOTORISK UDVIKLING AF DIT BARN her

 

Du kan se mere om hvad et indendørs klatrestativer kan give børn her